Vabilo na pogovor z ustvarjalci podcasta Evolucija užitka

Vabilo na pogovor z ustvarjalci podcasta Evolucija užitka

Evolucija užitka je podcast, ki skozi pristop literarnega novinarstva, pogovore in izkušnje ljudi izobražuje svoje poslušalce_ke o zadovoljnem spolnem življenju ter jim odgovori na marsikatero vprašanje, ki ga sicer morda ne bi na glas vprašali_le. Podcast o seksu, ki z raziskovanjem intimnih izkušenj ljudi, spolnosti in pogovorom o vsem naštetem, normalizira različne spolne prakse in dileme ter podaja napotke za lažjo navigacijo mnogoterih spolnih izkušenj.

Pogovor z ustvarjalci podcasta Evolucija užitka organizira KULAktiv, študentska sekcija Slovenskega etnološkega in antropološkega združenja KULA. Skupina poskuša ustvarjati vsebino, ki širši javnosti ter študentom_kam etnologije in kulturne antropologije, predstavlja kulturno antropološke teme, poglede, diskurze ipd. Tudi ta pogovor bo posvečen temu poslanstvu.

Dogodek bo potekal v četrtek, 16. 3. 2023, v prostorih PLAC-a ob 18. uri. Dotaknili se bomo vprašanj o izobraževanju o spolnosti, metodoloških in tehničnih premislekih ustvarjalcev_k oddaje, formatu oddaje, ideoloških vprašanjih in nenazadnje pristopu k sami tematiki spolnosti in spola. Vabljeni, da se nam pridružite!

Kdaj: četrtek, 16. 3. 2023 ob 18:00

Kje: PLAC – Participativna Ljubljanska Avtonomna Cona, Linhartova cesta 43, Ljubljana

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Preberi splošne pogoje uporabe spletne strani.