Radio Študent si želi novih sodelavcev!

Radio Študent si želi novih sodelavcev!

AVDICIJE IZVEDBENIH SLUŽB 2023

Vrž se v RŠ in postani tonski tehnik_ca, radijski_ka napovedovalec_ka ali videast_ka.

Prijave zbirajo do 19. 2. 2023, vse informacije o prijavi pa se nahajajo na spletni strani Radia Študent in na Facebook dogodku.

Radio Študent je najstarejši nenehno delujoči študentski in skupnostni radio v Evropi in hkrati ena največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilnodružbena in kulturno-izobraževalna organizacija. Zavod Radio Študent že vrsto let usposablja radijske delavce, ki so kot strokovni in izkušeni kadri prepoznani tudi v širšem medijskem prostoru na različnih radijskih in televizijskih postajah ter na področju avdio-vizualne produkcije. Bodočim izvedbenim silam ponujamo kvalitetno izobraževanje na področju radijskega govora, tonske tehnike in video produkcije ter možnost sodelovanja in povezovanja z novinarji in novinarkami, s katerimi soustvarjajo dnevni program. Izobraževanje je zasnovano na metodi neformalnega učenja, ki mlade spodbuja k družbeno angažiranemu in socialno odgovornemu delovanju, jih usposablja za samostojno in suvereno ustvarjanje programa ter vzgaja za sprejemanje drugačnosti in kritično podajanje vsebin v eter.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Preberi splošne pogoje uporabe spletne strani.