Natečaj za najboljši mobilizacijski, etno-antropološko obarvan slogan

Natečaj za najboljši mobilizacijski, etno-antropološko obarvan slogan

KULA te potrebuje!

V časih, ko je spletna promocija postala razlog obstoja vseh nas, ugotavljamo, da v bitki za pripoznanje potrebujemo slogan, ki bo slavo Slovenskega etnološkega in antropološkega združenja KULA ponesel daleč onkraj Zavetiške 5. Zatorej razpisujemo natečaj za najboljši mobilizacijski, etno-antropološko obravan slogan.

Vse, kar moraš narediti, je svoj(e) predlog(e) slogana napišeš in pošlješ e-pošti na naslov kulaorg@gmail.com (ali pa komentiraš objavo na društvenem Facebooku in Instagramu).

Zmagovalca bo izbrala strokovna žirija, ki jo sestavljajo Andreja Špitalar, Rajko Muršič in Blaž Bajič, in bo razglašen na Človekološki veslici 2022™. Ta bo potekala v sredo, 22. junija 2022 v Gostilni Žabec (Žabjak 12, Ljubljana/ https://goo.gl/maps/rx1AV9drdo4YFQQMA).

Zmagovalki oziroma zmagovalcu pripadeta društvena majica ter večna čast in slava!

KULA te potrebuje!

V okviru Človekološke veselice 2022™, ki se ima zgoditi v sredo, 22. 6. 2022 (ne pozabi KULA te potrebuje!), nam ob točno 20.34 uri zagodeta Rajko Muršič in Ryuzo Fukuhara. Prvi s prepariranima električnima kitarama, drugi s svojimi rokami in nogami. Pridi in bodi zagoden_a.


As part of the Humanological fete 2022™, which is to take place on Wednesday, 22 June 2022 (and don’t forget KULA needs you!) Rajko Muršič and Ryuzo Fukuhara will pull a fast one at exactly 20.34. Rajko with modified electric guitars, Ryuzo with his own hands and feet. Come on in, take a listen.

Rajko Muršič in Ryuzo Fukuhara (Arhiv: Rajko Muršič)

Dodaj odgovor

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Preberi splošne pogoje uporabe spletne strani.