Članstvo

Priporočeni znesek za zaposlene je 20 EUR, za študente in upokojence 5 EUR, za brezposelne in tiste s slabim standardom pa je članstvo brezplačno.

Plačilni nalog izpolnite tako: Plačnik ste vi. Napišite referenco SI99, ime in priimek, naslov in namen plačila (Članarina Združenje Kula 2012) ter kodo namena OTHR. Prejemnik je Slovensko etnološko in antropološko združenje Kula, Zavetiška ulica 5, 1000 Ljubljana. Številka poslovnega računa je SI56 0201 0025 9915 346 (NLB d.d.). Vpisati morate tudi BIC banke prejemnika, in sicer LJBASI2X. Referenca je SI00, nato pa zaporedna številka člana, ki ji sledita vezaj in letnica 2014 (npr. SI00 0001-2012).

S plačilom članarine boste pomagali uresničevati naloge, namene in cilje združenja, izdajati znanstveno revijo Kula, ki jo boste prejemali na vaš elektronski naslov ter omogočili organizacijo okroglih miz, simpozijev in drugih srečanj ter dogodkov. Prav tako boste dobivali na svojo elektronsko pošto vse informacije, povezane z našim združenjem, članarino pa bomo namenili tudi plačevanju rednih stroškov (spletna domena, gostovanje in vzdrževanje spletne strani,  najemnina prostorov, opreme, pisarniški material, bančni stroški idr.).

Izpoljnjeno pristopno izjavo pošljite na naš naslov: kulaorg@gmail.com in posredovali vam bomo zaporedno številko člana. Kopijo plačilnega naloga nam pošljite kot dokazilo plačane članarine.

Pristopna izjava je na voljo TUKAJ.

Comments are closed.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.