KULAktiv obsoja neprimerno komuniciranje: Žaljivi Pokemoni

KULAktiv obsoja neprimerno komuniciranje: Žaljivi Pokemoni

Zaskrbljujoče opazujemo in spremljamo trenutno študentsko politiko, ki očitno ne prinese niti spoštljivega komuniciranja in obnašanja.
Rezistenca je pred dnevi na svoj Facebook profil objavila spodnje:

rezistenca fb objava
https://www.facebook.com/rezistencaa

Kulturne norme in pravila medsebojnega komuniciranja/razpravljanja bi morali upoštevati prav odločevalci sami, ne pa da se jih opozarja o neprimernem vedenju. Opažamo, da se je takšno vedenje razpaslo iz državnozborskega parketa še v študentskega, kar nas nedvomno žalosti. Sploh če ti, ki so aktivni v študentski politični organizaciji želijo v bodoče kreirati slovensko politiko (kar ni redkost). Zelo nas skrbi, kam nas bo pripeljala ta pokemonizacija. Osebni napadi in pritiski na posameznike in posameznice nikoli niso obetali in prinesli nič dobrega. Zato obsojamo takšen nivo komuniciranja.

Študentke in študentje etnologije in kulturne antropologije pozivamo in si želimo medsebojno spoštovanje in korektno debato znotraj in zunaj študentskega organiziranja!!

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
Preberi splošne pogoje uporabe spletne strani.